Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 3 листопада 2014 р.

             
Діалог поколінь

           3 листопада 2014 року в  приміщенні корпусу КрНУ для студентів 1 курсу (гр. ФІЛ 1) пройшов захід  Діалог поколінь, присвячений 70-річчю визволення України та   річниці визволення Кременчука «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ».
Гостею цього свята була Гая Опанасівна Панова, очевидець тих подій. Вона застала той страшний час, їй було що розповісти  і чим поділитися з нинішнім  поколінням.
      Дуже цікавими були спомини нашої героїні про початок війни , про мобілізацію, евакуацію населення та багато інших подій, які закарбувала дитяча пам’ять. Молодь активно спілкувалася з Гаєю Опанасівною, задавали їй різні питання, на які вона з задоволенням відповідала. Вона пригадувала найбільш незвичайні ситуації та яскраві моменти, одним з яких було визволення  рідного міста.
       Треба ще раз наголосити, що всі ми повинні знати історію свого міста, родини, завжди пам’ятати про ту землю, на якій  народилися і не лише коли нам добре і коли край процвітає, а й тоді, коли рідна земля потребує допомоги чи порятунку.
            На заході були використані: відео про початок війни в Україні,
фільм-хроніка «Визволення Кременчука», а також відео пісочна анімація на воєнну тематику.

     


Діалог поколінь підготували та провели бібліотекарі читального залу Волощенко Н.О. та Тристан О І.

Немає коментарів:

Дописати коментар