Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 16 вересня 2014 р.

"ENGLISH 123 В БІБЛІОТЕЦІ" - ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО КОМАНДИ ПЕРЕМОЖЦІВ!



На базі відділу літератури іноземними мовами Кременчуцької міської ЦБС для дорослих триває проект з вивчення англійської мови через інтерактивний курс «English 1 2 3 в бібліотеці», який побудовано з використанням інноваційної методики «1 2 3», розробленою міжнародною командою лінгвістів та використовується у 24 країнах світу.

Ваше навчання зроблять цікавим та незабутнім ігри, відео, пісні та фото-уроки, які пропонує цей курс! Кожен, хто приходить до бібліотеки, може користуватися курсом English 123.com.ua цілком безкоштовно та без обмежень.


Ви маєте гарну можливість отримати сертифікат про досягнення кожного рівня володіння мовою відповідно до вимог Ради Європи! До речі, за час дії проекту в ньому прийняли участь до 100 користувачів, з яких близько 30 вже отримали сертифікати міжнародного зразку. Тож не зволікайте, отримуйте знання безкоштовно!
Єдине, що вам потрібно – звернутися до бібліотекаря-адміністратора, який допоможе вам зареєструватися для участі у проекті. А зробити це ви можете кожного дня, окрім суботи, з 10 до 19 години (в неділю – з 10 до 18) за адресою вул. Щорса, 66/13, зупинка «Міськводоканал».

Немає коментарів:

Дописати коментар