Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 29 вересня 2014 р.

        Тиждень відкритих дверей в бібліотеці
       Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.
       В рамках бібліотижня, присвяченого Всеукраїнському дню бібліотек, в бібліотеці-філії № 2 ЦБС  для дорослих  провели низку цікавих  заходів:
       На початку вересня  стартували  акції  «Бібліотека очима читачів», «Парад читацьких думок», «Запиши в бібліотеку свого друга». Протягом всього місяця проходила благодійна акція «Прочитав книгу сам – подаруй її бібліотеці». Читачі бібліотеки-філії № 2  зробили вагомий внесок у фонд бібліотеки, подарувавши понад 50 книг.
       Для студентів медичного училища 25.09.2014 р. провели оглядову екскурсію бібліотекою з презентацією відкритого перегляду літератури.
       Під час  екскурсії «Мандрівка книжковим містом» бібліотекарі знайомили    гостей  з різними відділами у бібліотеці, їхніми фондами та можливостями.
       Для юнацтва було подано експрес-інформацію «Інтернет допомагає». В даній інформації вказані бібліотечні та освітянські сайти, які допоможуть при підготовці домашніх завдань та в написанні рефератів, переліковані послуги, які надає бібліотека користувачам Інтернету.
       Увазі студентів було підготовлено виставку навчальних посібників «Куточок майбутнього спеціаліста», після якої  13 чоловік побажали стати читачами бібліотеки-філії № 2.
       Під час тижня відкритих дверей у бібліотеці були огляди книжкових виставок в фойє бібліотеки, які допоможуть всім, хто цікавиться можливостями глобальної мережі ( виставка-порада  «Відкрий для себе Інтернет») і для тих, хто хоче привчити свою дитину до читання, виховати у неї любов до книги (  виставка-консультація «Мама, папа і я – читацька сім`я»).
        В читальному залі читачів, особливо тих, хто вперше завітав до бібліотеки, приваблювала яскрава,  патріотично налаштована,  виставка «Велична і свята, моя рідна Україно!».  

       В сімейній вітальні читачі, серед яких були і молодь, і  люди старшого віку, з цікавістю розглядали роботи рукодільниць на виставці вишиванок і роботи з дерева народних майстрів. і поробки з паперу, картону, природного матеріалу т. ін. жителів м/р на виставці «Творчі роботи наших користувачів». Бібліотека традиційно підтримує обдарованих читачів,  і в бібліотеці продовжують квітувати, наповнені неповторною фантазією, натхненням та світлою мрією вироби людей різного віку.
Мета Тижня відкритих дверей -  залучення до читання більш широких  верств  населення. Бібліотека, одержавши нових читачів, нагадала всім: "Наші двері для Вас завжди відкриті!".
       Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек сердечно вітаємо зі святом  користувачів, бібліотекарів, всіх, хто любить та шанує книгу! Міцного  здоров’я Вам, миру, сили і добра, віри у світле майбутнє і наснаги  для його творення





Немає коментарів:

Дописати коментар