Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 18 вересня 2014 р.

     Бібліотека – центр                    екологічної просвіти

17 вересня бібліотека-філія № 4 взяла участь в ХІХ міжнародній науково-практичній конференції «Оцінка техногенного впливу на довкілля».
        

З доповіддю та презентацією про роботу бібліотеки, як  центру екологічної просвіти, виступила зав. відділом обслуговування Харченко З.М. Особливий наголос у доповіді був зроблений на електронну енциклопедію «Кремінь-Еко», яку бібліотека створила власноруч для інформування громадськості про екологічний стан міста, його флору та фауну, парки та зелені зони, екологічний рух та акції, діяльність державних і громадських організацій, що опікуються проблемами екології міста. 
     Харченко З.М. звернулась до присутніх на конференції науковців, викладачів, фахівців-екологів та представників громадських організацій з пропозицією надавати інформацію про свою діяльність для розміщення її у віртуальному виданні «Кремінь-Еко».
     Участь у конференції допомогла бібліотеці налагодити нові зв’язки з фахівцями для подальшої співпраці.

       




В рамках конференції доктор біологічних наук, професор Олена Байрак провела екскурсію по дендропарку «Івушка». Вона подарувала бібліотеці свої нові видання із серії «Національна екомережа та природно-заповідний фонд України». 

Немає коментарів:

Дописати коментар