Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 29 вересня 2014 р.

До Всеукраїнського Дня бібліотек

До Дня міста  в бібліотеці-філії №8 була оформлена виставка – вікторина  «Мій Кременчук – найкраще місто на Землі», на якій можна була ознайомитися з новими книгами по краєзнавству, а також відповісти на питання вікторини, перевірити свої знання : чи добре  кременчужани знають  місто.
Щоб привернути увагу до виставки питання  були написані  на «козацьких чайках». Навіть ті, хто не міг відповісти на запитання, від бібліотекарів дізналися про рік заснування міста, походження назви, видатних кременчужан, які стали відомими у світі, культурні пам’ятки, цікавинки з історії. Незвичайно оформлена виставка привертала увагу як дорослих, так і школярів.

До Всеукраїнського Дня бібліотек, вивчаючи  читацький попит  на літературу, в бібліотеці протягом 3-х днів проходив огляд-інтервю «BOOK-СИМПАТІЯ». Бібліотекарі радили читачам прочитати найпопулярніші в 2014 році книги, а користувачі  бібліотеки ділилися  своїми враженнями від улюблених авторів та книг. Про те, що їм сподобалось, або хотіли б прочитати, писали на  папірцях і їх приклеювали на підготовлений стенд «ВOOK-СИМПАТІЯ». Побажання читачів обов’язково будуть враховуватися  при доукомплектуванні фондів.  





Немає коментарів:

Дописати коментар