Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 3 лютого 2016 р.

    БІБЛІОТЕКАРІ ДАРУЮТЬ РАДІСТЬ    

             Ось і відшуміли зимові свята ... Але в ЦБС для дорослих знайшли привід для радісних зустрічей з подарунками! А все завдяки конкурсу «Моя ялиночка найкраща», який проходив в «Кременчуцькій газеті» в січні.
Тоді бібліотекарі взяли участь і отримали від редакції приз - сертифікат в «Острів розваг». А головний приз отримав павло Трокай за ялинку ІТ-шника. Однак переможець вирішив відмовитися від заслужених подарунків. Павло вирішив віддати «смачний» набір від спонсора проекту «Кременчукм'ясо» найбільш «читаючому» дорослому кременчужанину». 
Такою людиною, на думку бібліотекарів, стала Тетяна Золотоволос, постійна користувачка відділу абонементу ЦМБ ім. М.Горького, якій і вручили подарунковий набір «Кременчукм'ясо».
         Колектив бібліотеки прийняв рішення вручити свій подарунок – сертифікат – дитині героя АТО  Ангеліні Фень. Знайти цю дівчинку нам допомогли волонтери, які знають цю сім'ю і допомагають їй.       
Бібліотекарі щиро раді, що цим чудовим призом скористається саме той, кому він найбільш цінний. Разом з сертифікатом вони вручили Ангеліні й інші подарунки: олівці, крейду, альбоми, пензлі і фарби, солодощі - все, що так подобається дітям! Наш подарунок припав їй до душі, адже Ангеліна дуже любить малювати. 

        Ми завжди раді бачити таких чудових гостей, тому Ангеліну і її маму запросили приходити частіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар