Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

           З вдячністю воїнам АТО
В бібліотеці-філії № 4 за підтримки громадського обєднання «КІПЦ» «Європейський клуб», зокрема Комарь Ганни Миколаївни, в рамках проекту «AlternEnd. Альтернативна освіта для ініціатив соціальних змін на місцевому рівні» відбуваються майстер-класи "В'язальні вихідні" для всіх бажаючих по в’язанню  шкарпеток, балаклав, рукавиць для воїнів АТО.      
В'язальниці обмінюються досвідом, приносять вже готові вироби для передачі їх нашим військовим, спілкуються за чашкою чая та кави. 

Познайомившись з  ініціативою створення «в’язального батальйону», читачі і працівники бібліотеки-філії №6 також долучилися до благої справи.
З початку листопада по січень 2015 вони сплели 47 пар теплих шкарпеток.

Активну участь у цьому приймали Нестерович Н.А., Швидка Л.В., Резниченко Л.С., Галайда В.В. та Величко Т.В. Остання взяла на себе зв’язок  між бібліотекою, жителями свого будинку та волонтером Іриною Митрофановою. Також були зібрані і передані воїнам АТО теплі речі.
В цьому році вже були передані 24 пари в’язаних шкарпеток та книги, подаровані читачами для воїнів АТО.
Сьогодні для виготовлення маскувальних сіток потрібна біла бавовняна тканина (можливо стара постільна білизна), яку будуть фарбувати, або бавовняні тканини природних кольорів.
Звертаємося з проханням передавати її в бібліотеку-філію №6! 



Немає коментарів:

Дописати коментар