Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 12 травня 2014 р.



Пам’ятаємо. Славимо. Пишаємося



5 травня в сімейній вітальні бібліотеки-філії №7 пройшла історична година «Пам’ятаємо. Славимо. Пишаємося» до Дня Перемоги для учнів 8-а класу ЗОШ №24.

На свято були запрошені ветерани та учасники війни, яких зустрічали хлібом-сіллю. Захід вели завідуюча бібліотекою С.І.Дерев’янко та читачка, учениця 9 класу Надійка Купенко.

Під час заходу прозвучали пісні воєнних років. Учасниці війни К.Д.Рець та М.К.Костецька поділилися своїми спогадами про фронтові роки.
 Надійка Купенко привітала їх своїм віршем «День Перемоги», учениці 11-го класу Аня Корж та Настя Ямкова подарували присутнім пісню «Десятий наш десантний батальйон». Спів учениць так вразив гостей свята, що під впливом почуттів вони теж підхопили пісню.

Далі провідний бібліотекар Н.А. Пелих ознайомила присутніх  з виставкою-фактом «Велика Вітчизняна війна в історії мого краю», на якій були представлені книги, фотографії воєнних років.

Діти подякували учасникам війни за розповідь та вручили квіти і подарунки, а бібліотекарі пригостили усіх присутніх солодким частуванням.


Немає коментарів:

Дописати коментар