Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 19 травня 2014 р.


         «Ми цікаві світу – світ цікавий нам» - під такою назвою представлена книжкова панорама на абонементі ЦМБ ім. М. Горького. Присвячена вона Дню Європи і складається з трьох розділів.
       «Україна – моя країна» включає в себе книги які знайомлять з історією, культурою, побутом, мальовничими місцями та видатними людьми нашої країни. Цей розділ є своєрідним путівником по нашій Україні.
         «Культура та традиції країн Європи». Література цього розділу знайомить читачів з різними країнами. Їх історичними місцями, культурними традиціями. З книг цього розділу читач навіть має змогу взяти рецепти  страв, які являються візитною карткою тієї чи іншої країни.
         «Європа читає українське, Україна читає європейське». Цей розділ містить книги українських авторів, які переведені на мови країн Європи.
        Завдяки цим  книгам наші європейські сусіди мають змогу познайомитись з нашою літературою та нашими письменниками. Містить розділ книги і європейських авторів. В свою чергу, український читач знайомиться з літературою Німеччини, Франції, Польщі, Чехії та інших країн.
         Це  добре, що ми маємо змогу знайомитись одне з одним, адже Європа -  це наш спільний дім!





Немає коментарів:

Дописати коментар