Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 6 травня 2014 р.










5 травня  в бібліотеці-філії №4  відбувся вечір-спомин «Мемуари про війну рядові  розкажуть  нам солдати» до Дня  Перемоги. На вечір-спомин були запрошені  ветерани Великої Вітчизняної війни, солдатські вдови та користувачі бібліотеки старшого покоління. Захід пройшов у теплій  атмосфері. Присутні зі  сльозами  на очах згадували страшні роки війни.
         День 9 травня  1945 р. знає  весь світ, до якого ми йшли  довгих 4 роки.  Швидко, мов  весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева,  приходять у світ  нові люди. Але не старіє, не  зникає пам’ять  тих літ. Пам’ять… Гірка пам’ять війни... Вона ніколи   не згасне  у спогадах ветеранів, як свідок  грізних років. Адже  День Перемоги  став  найвищою нагородою тим, хто віддав  своє життя на полі бою.
         На цьому  вечорі  зі своїми спогадами виступив   учасник бойових дій  Сиротенко  В. А., який пройшов  свій фронтовий шлях від початку  війни до Перемоги. Демонструвалася  хроніка  Великої Вітчизняної війни.  В кінці вечора  звучали  воєнні  пісні у виконанні ансамблю  ветеранів мікрорайону №16. 


Немає коментарів:

Дописати коментар