Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 13 травня 2014 р.


Родинне свято «Сімейні реліквії»

11 травня в сімейній вітальні бібліотеки-філії №7 пройшло родинне свято «Сімейні реліквії» до Міжнародного дня сімї. За допомогою виставки-досьє «Моя сімя, моя родина в житті і долі України» присутні ознайомились з сімейними реліквіями: рушниками, вишитими сорочками, сюжетними вишивками, хатніми речами, хустками, прасками, старовинними фотографіями тощо.
         Читачка бібліотеки Т.С.Мелешко представила схему свого родинного дерева по батьковій лінії, а представники родин Котюк, Манько, Пустовіт, Коваленко розповіли про свої сімейні обереги.
         Працівники бібліотеки провели бліцопитування для батьків «Понад усе я ціную в своїй дитині…» і дітей «Я поважаю своїх батьків за те, що…», міні-вікторину. Дітям запропонували відгадати  загадки, а дорослим – закінчити приказки.
         На протязі свята звучало багато пісень про батьків, родину. Діти подарували батькам невеличкий концерт. Свято традиційно завершилося за солодким столом із самоваром. Користувачі були дуже вдячні за тепло, і затишок, які  завжди панують в бібліотеці.





Немає коментарів:

Дописати коментар