Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Радісна новина! Нещодавно на базі відділу літератури іноземними мовами Кременчуцької міської ЦБС для дорослих відновлено роботу проекту з вивчення англійської мови через інтерактивний курс «English1 2 3 в бібліотеці»!
Курс побудовано з використанням інноваційної методики «1 2 3», розробленою міжнародною командою лінгвістів та використовується у 24 країнах світу.
 «English 123 в бібліотеці» включає в себе сотні навчальних мультимедіа, які роблять навчання в бібліотеці більш веселим і дозволяють вивчати англійську з інтересом, а для нас, бібліотекарів, це буде додатковою можливістю нововведення в бібліотеці сучасних навчальних технологій.
Для всіх бажаючих вивчити чи покращити свої знання англійської існують 4 рівня – від початкового, з алфавіту, до найбільш просунутого, практично вільного володіння мовою. Дуже цікавою опцією цієї програми є можливість отримання сертифікату про проходження курсу, якщо ви подолали 80% занять відповідного рівня. Досить добра підмога всім, хто планує вчитися чи працювати за кордоном!
Ви маєте гарну можливість отримати сертифікат про досягнення кожного рівня володіння мовою відповідно до вимог Ради Європи! До речі, за час дії проекту в ньому прийняли участь до 100 користувачів, з яких близько 30 вже отримали сертифікати міжнародного зразку. Тож не зволікайте, отримуйте знання безкоштовно!
Якщо вам 15 років і більше, ласкаво просимо до бібліотеки вивчати англійську! 
Бібліотекарі складають розклад індивідуальних занять так, щоб кожному користувачеві було зручно займатися, тож Вам потрібно  звернутися до бібліотекаря-адміністратора, який допоможе вам зареєструватися для участі у проекті.
Зробити це ви можете кожного дня, окрім суботи, з 10 до 19 години (в неділю – з 10 до 18) за адресою вул. Щорса, 66/13, зупинка «Міськводоканал».


Немає коментарів:

Дописати коментар