Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 16 грудня 2014 р.

«Електронний  довідник   Кременчука»
   15 грудня в читальному залі ЦМБ ім. М.Горького була   проведена презентація «Електронний  довідник   Кременчука», яку підготувала та провела бібліотекар 1 категорії Тристан О.І.
   
Впродовж дня на комп’ютері демонструвалась презентація, користувачі  змогли переглянути  електронні адреси фірм, підприємств, організацій,  рекламні оголошення та інше.
   «Електронний довідник Кременчука» – це  довідник нашого  міста  в електронному  вигляді. Він містить інформацію про  тисячі  фірм та організацій. Бібліотекарі знайомили всіх бажаючих з корисними місцевими сайтами. Пропонуємо і Вам звернутися до них для вирішення нагальних проблем, повсякденних побутових питань, отримання достовірної інформації чи уточнення даних:
«www.kremen.gov.ua – це база даних,   офiцiйний сайт Кременчуцької міської ради.
 «www.kremenchuk.eu» – це Ваш надійний помічник у пошуках нових ринків збуту, постачальників та партнерів.
«05366.com.ua» –   це можливість розмістити на порталі рекламне оголошення, детально описати Ваші пропозиції, розповісти про товари і послуги, виробниками або постачальниками яких Ви є. Реклама дозволить відвідувачам цього сайту швидше знайти Вашу фірму серед сотень і тисяч конкурентів, отримати про неї докладні відомості, зробити свідомий вибір і стати Вашими клієнтами.
       Сподіваємося, що «Електронний довідник Кременчука»  допоможе  Вам і в бізнесі, і в житті!






Немає коментарів:

Дописати коментар