Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Кожній дитині – книгу, кожній дитині – світ
Ось і добігла кінця акція, оголошена юнацьким відділом ЦМб ім. М.Горького під назвою «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині світ». Працівники юнацького відділу ЦМб ім. М.Горького були приємно здивовані, скільки людей відізвалося на їхню ініціативу подарувати свої домашні, вже прочитані дитячі книжки, тим, хто їх дійсно потребує. Таким чином книга продовжує своє життя. Адже книги живуть доти, доки їх читають.
Бібліотекарі зібрали більше 120 екземплярів подарованих читачами книг і передали їх дітям – вихованцям Кременчуцької спеціалізованої школи-інтернату Полтавської області, де навчаються 126 дітей.
  Подарунки вручали на концерті, який діти підготували до свого улюбленого свята – Дня св. Миколая. 


Малеча щиро раділа гостинцям від спонсорів та добрих друзів. Серед них були представники Крюківського райвиконкому, промислових підприємств та громадських організацій. Працівники книгозбірні порадували дітей новими надбаннями для шкільної бібліотеки, яка має проблеми з поповненням фонду і вже кілька років не отримувала нових надходжень. Тому книги, які ледве вмістились в три яскраво задекоровані коробки, стануть у великій нагоді всім мешканцям інтернату.
А в четвертій коробці на них чекали смачні подарунки від бібліотекарів – ми ж бо знаємо, як діти люблять солодощі!
Після концерту (а він справді вразив талантами учасників) завідуюча юнацьким відділом Згонник В.М. та головний бібліотекар сектору бібліотечного маркетингу Старкова В.М. вручили дітям подарунки та побажали здоров’я, успіхів у навчанні та насолоди від читання.
Хай святий Миколай дарує всім щастя і добра, процвітання нашій країні. Нехай на всій землі панують мир і злагода! Це – найцінніший дар!

Немає коментарів:

Дописати коментар