Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Від читача - читачеві

Ми звикли, що у наш час за все і всюди нам доводиться платити, і давно не очікуємо, що дарунки даром посипляться на нас. Ми часто говоримо, що безкоштовний сир буває тільки у мишоловці, і розуміємо - за послуги маємо чимось віддячити.
І все ж, бувають випадки, які спростовують це сумне життєве правило. Для нас, бібліотекарів, це - безкорисливість і благодійництво наших користувачів і жителів міста. Як приклад - остання акція відділу мистецтв ЦМБ ім.М.Горького. 

Приємний сюрприз очікував гостей відділу у грудні. У першій половині місяця тут тривала несподівана для відвідувачів передноворічна акція "Від читача - читачеві". Жителька міста подарувала відділу велику кількість журналів з приватної бібліотеки - "Cosmopolitan", "Elle", "Objekt".
Бібліотекарі із задоволенням прийняли дарунок і, оскільки такі ж самі примірники вже зберігаються у бібліотеці, то, з дозволу дарувальниці, було вирішено роздавати журнали користувачам. Журнали розклали на столах.  
Кожний примірник чекав на свого майбутнього власника. Користувач, займаючи робоче місце в читальному залі, одержував у дарунок той самий екземляр, котрий лежав на місці, де він займався. Акція-експромт вийшла жвавою і позитивною. 
Усього подарували більше 60 примірників. Гостям було приємно одержати свої журнали. Яскраве оформлення, цінні поради, якісні світлини, цікаві статті  і, нарешті, несподіваний дарунок - усе це піднімало настрій і, сподіваємось, принесло хвилини цікавого читання нашим відвідувачам. Своєчаний сюрприз напередодні Нового року! А нашій дарувальниці, яка не побажала себе назвати, - щира подяка від бібліотекарів і користувачів відділу мистецтв!

Шиндіна О.П.,зав.відділом мистецтв ЦМБ ім.М.Горького

Немає коментарів:

Дописати коментар