Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 23 грудня 2014 р.

До  Нового  року  декілька кроків…

Новий рік на порозі, і ми заздалегідь починаємо готуватися до його зустрічі. Несуть по вулицях запашні сосни і ялинки, поступово розкуповуються ялинкові прикраси з прилавків магазинів, задумуються бажання, яким обов'язково треба здійснитися у наступному році.
Як і де зустріти свято, як провести його цікаво і весело? Відділ мистецтв ЦМБ ім.М.Горького вирішив допомогти у цьому своїм користувачам. Нещодавно у відділі відкрилась книжкова виставка-кросворд "Хай розпочнеться маскарад!". Щоб легше було підготувати сценарій проведення святкової ночі, гостинно зустріти гостей, виставка пропонує широкий вибір корисної літератури. Кожний знайде тут пропозицію за смаком. 
Веселі конкурси, розіграші, пісні не дадуть скучати під час застілля; азартні перегони і рухливі ігри будуть доречні, коли гості встануть з-за столу; жарти, вікторини, фокуси - усе це створить святковий настрій вам і вашим гостям.Сценарії новорічних вечірок, вистав, мюзиклів для дорослих і дітей допоможуть провести незабутні святки. Не знаєте, як вигадливо прикрасити свій дім? Цінні поради, зібрані у журналах, допоможуть оформити новорічні інтер'єри у різних стилях, створити милі прикраси і поробки, що чудово піднімуть вам настрій.

Костюми казкових і літературних персонажів, одяг героїв фільмів, фантастичні і фантазійні наряди - усе це можна створити власноруч, якщо скористатись рекомендаціями журналів "Burda", спеціальних книг із викрійками різноманітних карнавальних костюмів.
І головна розвага нашої виставки - нескладний новорічний кросворд, у якому може взяти участь кожний гість відділу мистецтв. Той, хто відгада кросворд і зашифроване у ньому слово, стане учасником розиграшу призів, який ми проведемо 29 грудня.Чекаємо на нашу виставку!


Шиндіна О.П.,зав.відділом мистецтв ЦМБ ім.М.Горького

Немає коментарів:

Дописати коментар