Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 17 грудня 2014 р.

Бесіда  До  дня  місцевого  самоврядування
«Конституційна  модель  місцевого  самоврядування  в  Україні»

Враховуючи роль публічної бібліотеки у формуванні інформації суспільства, бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих працює як центр інформаційного забезпечення потреб користувачів. Тематика її інформації розширюється до потреб сьогодення.
Наразі в українському суспільстві стало актуальним питання про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади, тому 17 грудня в приміщенні Ради громадськості мікрорайону №8 відбулася бесіда «Конституційна модель місцевого самоврядування в Україні».
Організований захід завідуючою бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих Коваленко О.О та головою Ради громадськості м/р №8 Бойцовою Н.С.





Виступаючими – головою Ради громадськості м/р №8 та бібліотекарями Підлубною В.І та Стегар Л.В, до відома присутніх була доведена інформація щодо запропонованих змін повноважень Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, утворення нових органів регіональної та місцевої влади та зміну адміністративно-територіального устрою України, розширення повноважень органів місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар