Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 9 грудня 2014 р.



Різдвяний затишок

Кожного року ми з нетерпінням чекаємо на Новий рік. Це вражаюче відчуття – очікування дива! Ми зарані готуємо подарунки, по-особливому їх загортаємо.  І хоча кожного року нічого дивовижного не відбувається, ми все ж таки чекаємо, що відбудеться чародійство. І сподіваємося, що ця дитяча віра залишиться з нами на все життя. Бо ж у житті завжди знайдеться місце диву…
        В багатьох сім’ях є традиція, коли перед Новим роком всі гуртом ходять до крамниць і обирають ялинкові іграшки, особливі і прекрасні. Діти навкруги щебечуть про свято, Діда Мороза, тільки й розмов, що про подарунки. А дорослі теж радіють – адже пора ставити ялинку та прикрашати оселю!


Бібліотекарі теж з нетерпінням чекають Нового року – свято чарів і здійснення мрій. Для своїх користувачів вони приготували безліч сюрпризів та прекрасних побажань, які забезпечать веселий настрій під час свят та подарують наснагу на цілий рік!
Цикл новорічних заходів ЦБС для дорослих відкриває виставка світла та декору «Різдвяний затишок». На виставці представлені унікальні роботи користувачів відділу мистецтв Олексія Токара та Єлени Майдак: новорічний комин, святкові ліхтарики, кімнатний декор з різдвяною символікою та ляльки-тільди і ялинкові прикраси, створені власноруч. Роботи об'єднані кількома темами, головна з яких - Новій рік та Різдво.
Майстриня Єлена Майдак демонструє свою ляльку



Поринути у казковий світ новорічних свят, познайомитися з мистецтвом декору,   отримати приємні враження від спілкування з автором незвичайних іграшок всі бажаючі могли на презентації виставки 5 грудня у відділі мистецтв ЦМБ ім. М. Горького.
Було б чудово, якщо у когось тепер з’явиться нова традиція – збиратися всією сім’єю і самотужки створювати новорічні прикраси. Саме  такі прикраси – найкращі і найцінніші. Вони творять дива, адже в них живе частинка душі майстра.  Спробуйте створити своє диво, і хай у вашій оселі завжди панують мир, затишок і здійснюються мрії!
Запрошуємо всіх до бібліотеки, щоб познайомитися з рукотворними шедеврами молодих кременчуцьких майстрів і надихнутися атмосферою свята, яке не забариться! Виставка "Різдвяний затишок" працюватиме у відділі мистецтв ЦМБ ім.М.Горького до 22 грудня за адресою: вул.Щорса, б.66/13 з 10-00 до 19-00 год (в неділю - з 10-00 до 18-00 год.). Вихідний день - субота.  Зупинка "Міськводоканал".

Немає коментарів:

Дописати коментар