Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

Макс Кідрук презентує "Твердиню" в Кременчуці


            
4 грудня працівники бібліотеки побували на організованій Арт - групою "Творчий Кременчук" зустрічі з молодим популярним письменником, автором 12 книг, в тому числі - першого українського технотрилеру "Бот", Лауреатом конкурсу «Коронація слова»! - Максом Кідруком, який відвідав наше місто в рамках туру на підтримку своєї нової книги - трилера "Твердиня". Книга про те, як на пошуки скарбів відправляються п'ятеро молодих друзів. Мандри у диких, непрохідних джунглях у пошуках неймовірних скарбів інків ховають під собою стародавню легенду. Багато поколінь намагалися розгадати загадку загубленого міста інків Паїтіті. Згідно з легендами, саме в ньому старовинні племена заховали найбільші запаси золота ...
          Макс і сам мандрівник, відвідав три десятки країн. Найбільш, мабуть, його вразили Намібія, острів Пасхи. Мріє побувати в Антарктиді.
         Кідрук - цікавий оповідач, робить несподівані висновки зі своїх спостережень, підкріплює їх оригінальними слайдами з пам’ятними руїнами, живою природою.
         Автор не скаржиться на брак ідей, багато з яких базуються на враженнях від подорожей. Поділився задумками зі своєї нової книги. Імпонує достовірність деталей, якась правдивість відображеного в книгах. До того ж в творах Кідрука багато блискучого гумору та глибокої іронії.
         І всі присутні на презентації, і автор висловили надію на майбутню зустріч в нашому місті.

        



Немає коментарів:

Дописати коментар