Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 6 листопада 2013 р.





5 листопада в бібліотеці-філії № 2 відбулося засідання клубу «Душі криниця», на якому присутні мали змогу ознайомитися з віртуальною книжковою виставкою «Щастя в сім’ї - в чому його секрет?».
         Перед демонстрацією слайдової презентації з присутніми була проведена бесіда, яка мала невимушений характер, тому що тема родинних відносин, гармонійних стосунків між членами сім`ї близька для кожної людини на землі.
         Кожен, хто народжується, претендує на щасливу долю. І вирішальну роль у тому, буде людина щасливою, чи ні, відіграє сім’я. Таку думку висказала читачка бібліотеки Шевченко С.В. З нею погодилась Шастун В.М., яка вважає, що без родини нема щастя для людини. Про свою дружню сім`ю декілька слів сказала Шевцова Т.В., яка підкреслила, що тоді життя вдвох буде схоже на симфонію, якщо у кожного члена сімейної пари буде власний «простір», свобода дій, а не «розчинення» одного в іншому.
         Під час обговорення теми всі дійшли висновку, що найщасливіша сім’я, коли в ній є діти, а діти щасливі, коли батьки турботливі. Одним словом, щаслива сім’я - це батьківська любов. Кобзар Л.В., яка прожила разом з чоловіком, Кобзар І.Г., більше 45 років,  вважає, що найважливіше в родині - взаєморозуміння, впевненість, що чоловік і жінка потрібні один одному, і разом подолають будь-які труднощі. 
         Демонстрація віртуальної книжкової виставки дала змогу читачам бібліотеки дізнатися, які книжки на цю, таку важливу для кожного, незважаючи на вік, соціальний статус чи освіту, тему є в бібліотеці-філії № 2.
         Книжки,  які ввійшли в презентацію, розкривають проблеми психології взаємин, умови стабільності шлюбу і сім’ї, рольові очікування і домагання в шлюбі, вплив сім’ї на формування особистості дитини.

Немає коментарів:

Дописати коментар