Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

За покращенням настрою - у бібліотеку!


21 листопада в приміщенні відділу абонементу ЦМБ ім. М.Горького пройшов захід – діалог з лікарем «Радійте життю, і здоровя не покине вас».  Мова йшла про здоровий спосіб життя, про позитивне ставлення до життя, про радість від самого життя. Не випадково ця зустріч пройшла восени, бо саме осінньої пори бувають часті депресії та загострюються різні хвороби.
Як боротися з цими негараздами розповіла лікар Н.М.Ощепкова. Розмова лікаря пройшла в формі запитання – відповідь. А працівники бібліотеки
І.О.Хмелик
та Т.М.Голота

порекомендували боротися з негативами за допомогою позитивних книг, розповіли про досвід з життя людей-довгожителів. Показали відеоролик за участю письменника Є.Гришковця «А настроение то улучшилось».
А на останок наші читачі отримали домашнє завданнятест «Плюс-мінус вічність», відповідаючи на питання якого вони можуть підкоректувати своє життя і здоров’я.
По закінченні заходу всі присутні розійшлися з посмішкою на обличчі. Отже, нашої мети було досягнуто. Так, що можна підвести підсумок нашому заходу словами того ж таки Є.Гришковця: «А настроение то улучшилось».  

Немає коментарів:

Дописати коментар