Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

Єднання музики й поезії


14 листопада в залі української книги та народознавства відділу абонементу для старшокласників ліцею N 11 пройшло літературне чаювання  "Осінь, чарівна осінь" з молодіжною  Арт-групою "Творчий Кременчук" під керівництвом Олесі Міфтахової. На чаювання також був запрошений Член Національного Союзу композиторів України, Лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів джазової, імпровізованої, класичної музики, піаніст - імпровізатор Сергій Горюнович.





         На початку заходу ведучі провели екскурсійну бесіду бібліотекою, ознайомили з її можливостями, представили осінь як улюблену пору року, яка надихає багатьох поетів і композиторів.


         Юні поетеси Олена Пономарьова та Наталя Єлізарова прочитали свої вірші про осінь та кохання. Родзинкою заходу стали музикальні імпровізації С. Горюновича на поезії О. Міфтахової та інші його замальовки, зокрема на портрети присутніх (що дуже сподобалось слухачам, адже при цьому героя замальовок потрібно було вгадати), а ще - явища природи, відомих письменників, урок фізики та інші цікаві моменти. Також композитор надав для ознайомлення книги та журнали, які висвітлюють музичне життя міста та Арт - клубу "DU TALON".
         Поєднання поезії та музики стали чудовим приводом для спілкування і принесло всім інтелектуальне задоволення.
    
Відділ абонементу висловлює щиру подяку магазину музичних інструментів "Імпреза" за надане для заходу електропіаніно, а Будинку дитячої творчості - за оригінальні та яскраві поробки на осінню тематику.

Немає коментарів:

Дописати коментар