Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 22 жовтня 2014 р.

Літературні дожинки

         Осінь в Кременчуці - завжди особливий місяць в житті бібліотекарів. Тут і професійне свято і День міста.
Восени бібліотекарі традиційно запрошують до своїх бібліотек літераторів міста на краєзнавчі читання: поділитись напрацьованим, зустрітись з читачами. З такої нагоди у відділі абонементу ЦМБ ім. М.Горького ЦБС для дорослих пройшла зустріч учнів ЗОШ №19 з поетами Арт-групи «Творчий Кременчук».
       


Кременчук – частинка України, живе всіма радощами і болем країни, адже живемо ми в непростий для держави час. Тож говорили  про ситуацію в країні, про місто. Переглянули книжкову виставку з книгами та журналами про Кременчук та художньою літературою кременчуцьких авторів.
        




Присутні зазначили, що поезія теж не змогла залишилась осторонь подій. Під час зустрічі бібліотекарі зачитали вірші українського письменника Бориса Гуменюка, який воює в зоні АТО (вірші датовані серпнем 2014-го, Маріуполь). А поети Олеся Міфтахова, Павло Жидков,  Олена Пономарьова і Юліана Кабатова  поділились своїми віршами та улюбленими поезіями інших авторів.
         Ця земля рідна для кожного з нас. Побажаємо  всім нам, щоб Україна перестала бути ареною битви, щоб нарешті змовкли гармати, а лунали лише пісні і поезії.
         Дякуємо всім, хто прийшов на наш захід, а особливо нашим поетам за гарні вірші.

Немає коментарів:

Дописати коментар