Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 11 березня 2014 р.

Ми чуємо тебе, Кобзарю, через століття


        6 березня з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка в актовому залі Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка відбувся великий костюмований захід «Ми чуємо тебе, Кобзарю, через століття», в якому прийняли активну участь працівники відділу абонементу ЦМБ ім. М.Горького Ходова Н.В. та Шпак Т.М. з темою «Це тихе сяйво над моєю долею» про коханих жінок в житті Тараса Шевченка. Допомагали їм у цьому вихованці театральної студії «Рандеву» спеціалізованої школи І - ІІІ ступенів № 10 з поглибленим вивченням англійської мови.
        
Захід в ліцеї підготували викладач української мови та літератури ліцею Тьотка Л.М. та методист ліцею Гребенюк Г.М.
         В урочистій обстановці Великого Кобзаря шанували віршами, піснями, театральними сценками учасники літературного гуртка "Ліра" професійного ліцею.  Показано було також декілька відеофільмів та слайд - шоу про життя та творчість Т.Шевченка як поета, так і художника, та вшанування його пам'яті в усьому світі. Бібліотекарі організували невеличку книжкову виставку.
Всі учасники заходу отримали подяку від дирекції ліцею за творчий підхід до висвітлення постаті нашого генія і пророка.
«На протязі кількох років триває співпраця ліцею з міською бібліотекою ім. М.Горького, - зазначила Гребенюк Г.М. - Добре, що до урочистостей в ліцеї, присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, залучились учні школи №10. Було б добре, щоб така робота тривала і надалі, щоб до неї приєднувались і інші школи міста. Це цікаво дітям, це їм потрібно і, безумовно, принесе користь у вихованні підростаючого покоління».
Ми ж (бібліотекарі відділу Абонементу) теж дякуємо всім за прийняту участь у наших заходах та запрошуємо до подальшої спільної праці всіх небайдужих.
Чекаємо на Вас в нашій бібліотеці!










Немає коментарів:

Дописати коментар