Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 11 березня 2014 р.


 
       Ми на  вічнім  шляху  до  Шевченка



4 березня 2014 року в бібліотеці-філії № 6 пройшов захід «На вічнім шляху до Шевченка». Це був караван історій і поезій, де присутні розповідали про своє ставлення до Шевченка.
      Буліна Інна, учениця 4 ліцею, познайомила присутніх з книгою своєї бабусі  - Ющенко Ю.Ю. «Кобзар моєї епохи», де представлена ії поезія різних років.
      Про перебування Шевченка у нашому краї  та твори, де згадується наше місто, розповіла гостям заходу Малько О.С., провідний бібліотекар філії №6.
     Голова  міжрайонного  товариства «Просвіта» Усцова М.Г. показала  театралізовану розмову   з Шевченком: “Борітеся – Поборите!» Роль поета виконував просвітянин Анатолій Бахчеван.
     Про своє ставлення до Кобзаря, свій шлях до Шевченка  розповідали і школярі – Богдан Пузир, Дмитро Залюбовський  і  колишні вчителі  -  Володимир Курченко та Ганна Ванієва  .
     Саме на цьому заході  гості перші побачили  віртуальну виставку «Незабувайте щирого свого Тараса». А ще присутні мали можливість  познайомитися  з  виставкою вишитих портретів Шевченка та рушниками, якими вони були прикрашені .
      Одухотворені і натхненні  великою і  невичерпною  творчістю Кобзаря, розходилися  учасники заходу,  розуміючи,  що  Шевченко  розвивається  в  часі, в  історії    і  всім  нам ще   йти  і  йти  до його осягнення.
       Ми на  вічнім  шляху  до  Шевченка…

Немає коментарів:

Дописати коментар