Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 3 січня 2014 р.

                

ОТРИМАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК…У ЧИТАЛЬНОМУ ЗАЛІ!

           В приміщенні читального залу ЦМБ ім. М.Горького з 19 грудня 2013 року в день Святого Миколая стартувала виставка-інсталяція «Ялинка побажань», яку підготувала бібліотекар Дрьоміна Тетяна.  Перша  частина виставкової роботи проходила до Нового року і  включала новорічні привітання від користувачів,  адресовані всьому колективу ч/з та стали прикрасою нашої  ялинки. Слова вдячності на яскравих новорічних листівках з  щирими побажаннями щастя, здоров’я , творчих успіхів та всього найкращого – із задоволенням висловлювали наші постійні відвідувачі бібліотеки.  Біля ялинки були розвішані кольорові сніжинки, з новорічними вітаннями від Діда Мороза та колядками, щедрівками.  
         А з 2 січня 2014 року ця виставка мала своє продовження  під іншою назвою - «Чудеса у різдвяному мішку». Це Новорічно-Різдвяні привітання нашим користувачам, які першими завітали до бібліотеки.  Бібліотекарі
з чудо-мішка діставали новорічні листівки та ялинкові бонбоньєрки у вигляді міні-ялинки з цукеркою всередині, виготовлені власноруч бібліотекарем 1 категорії  – Волощенко Наталією, яка і відповідала за другу частину виставки, та із зустрічною вітальною листівкою зі святами Нового року  та Різдвом Христовим.
            Першій в читальному залі такий сюрприз дістався нашій постійній читачці Леоновій  Тамарі .
            Всі бажаючі сфотографувались біля нашої  святкової ялинки.
Така  нова форма роботи читального залу приємно здивувала наших користувачів і дуже сподобалась, про що свідчать коментарі у книзі відгуків та пропозицій.







1 коментар:

  1. Дівчатка, молодці! Цікаво, креативно, оригінально! Гарна ідея; потребує невеликих коштів, а користувачам приємно! Можна и в цьому році продовжити традицію. Дуже сподобалось. З наступаючим Різдвом вас!
    Шиндіна.

    ВідповістиВидалити