Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 16 січня 2014 р.




АНГЛІЙСЬКА? ЦЕ ПРОСТО, ЯК РАЗ, ДВА, ТРИ!
   

Гамірно і весело було 15 січня у відділі літератури іноземними мовами ЦМБ ім. М. Горького. Невеличке затишне приміщення відділу ледве вмістило всіх бажаючих. І не дивно, адже саме цього дня відбувалася презентація проекту «Англійська у бібліотеці 123». 
Інтерактивна інноваційна методика «123» («Один, два, три») розроблена міжнародною командою лінгвістів, що використовується у 24 країнах світу. Зараз програма «Бібліоміст» спільно з компанією «FunMedia» розпочала подібний проект, «English 123 в бібліотеці», і в Україні. Вивчати англійську чи вдосконалювати своє знання мови за допомогою курсу просто, як раз, два, три!
«English 123 в бібліотеці» включає в себе сотні навчальних мультимедіа, які роблять навчання в бібліотеці більш веселим і дозволяють вивчати англійську з інтересом, а для нас, бібліотекарів, це буде додатковою можливістю нововведення в бібліотеці сучасних навчальних технологій.

Для всіх бажаючих вивчити чи покращити свої знання англійської існують 4 рівня – від початкового, з алфавіту, до найбільш просунутого, практично вільного володіння мовою. Дуже цікавою опцією цієї програми є можливість отримання сертифікату про проходження курсу, якщо ви подолали 80% занять відповідного рівня. Досить добра підмога всім, хто планує вчитися чи працювати за кордоном!
Якщо вам 15 років і більше, ласкаво просимо до бібліотеки вивчати англійську! Доречі, така ж програма діє і в відділі читального залу ЦМБ ім. М.Горького та   в бібліотеках-філіях №2, №8.

Завідуюча відділу літератури іноземними мовами Олена Почепцова ділиться радісною новиною з журналістами. Тепер про «Enlish 123» буде знати все місто!




Ліана Рязанова - учасниця «пілотної групи», одна з перших, хто випробував нову методику вивчення англійської



Всі хочуть отримати корисні знання! Бібліотекарі складають розклад індивідуальних занять так, щоб кожному користувачеві було зручно займатися.







Немає коментарів:

Дописати коментар