Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 9 листопада 2015 р.

Українське слово проситься до тебе: уподобання читачів

Художня література завжди виступала своєрідним віддзеркаленням свого часу, епохи. Її світ, хай пропущений крізь призму вигадки, все одно вміщає іноді більше правди, ніж історичні чи документальні дані. Роль письменника у суспільстві надзвичайно важлива. Письменник — це очі, думки та совість суспільства. Тож не дивно, що зростає попит на українську літературу останніх десятиліть.
В бібліотеці філії № 8  завжди йдуть активні обговорення прочитаних  книг.  А на полицях бібліотеки  завжди  є   нові книги українських авторів завдяки благодійному фонду «Щедрі джерела» і літератури, отриманої з інших бібліотек  ЦБС у тимчасове користування. До Дня української мови та писемності  в бібліотеці була оформлена виставка-рейтинг  найкращих, найпопулярніших книг «Українське слово проситься до тебе: уподобання читачів».


Кожна  книга мала стікер з відгуками користувачів бібліотеки. Вже через 2 дні  з двадцяти представлених книг, на полицях залишилося лише  п’ять. Тож будемо і надалі поповнювати фонди  сучасною українською літературою.


Немає коментарів:

Дописати коментар