Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Допоможи учаснику АТО !

Події зими 2013 - 2014 років змінили життя країни та життя кожного українця. В історії нашої держави вони залишаться під назвою Революція Гідності.
Зараз нелегкий час для кожного з нас. Ми втягнуті в умови, де вже не можемо жити і мислити, як робили це ще вчора. Прихована війна триває. Та ми віримо, що кінець кінцем все буде добре. А поки що треба показати свою підтримку тим, кому, мабуть, найважче. Тим, хто знаходяться в зоні АТО, хто захищає наш мир і спокій, можливо, кожен день ризикуючи своїм життям та здоров'ям.
З 5-го по 19-е листопада відділ абонементу ЦМБ ім. М. Горького проводив акцію  "Допоможи учаснику АТО".
В акції прийняли участь бібліотекарі та інші кременчужани. Принесли найбільше крупи (18 пак.) та консервацію (16 банок), а ще макарони (4 пак.), горіхи, чай (3 пак.), сок, лимони, майонез, гірчиця, кетчуп, бублики, печиво, цукерки, мило, шкарпетки (12 пар: фабричні та ручної роботи), теплі речі, книги (23 кн.).
Після закінчення акції все зібране було передано в редакцію газети "Телеграф", а звідти буде доставлене до військових - кременчужан, що знаходяться в зоні АТО.

Сподіваємось, що зібрані нами продукти та речі додадуть трішки домашнього тепла та затишку нашим військовим, які зараз в зоні неоголошеної війни відстоюють нашу державу.

Немає коментарів:

Дописати коментар