Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 9 листопада 2015 р.

Вечір шляхетної поезії

9 листопада, в День української писемності та мови , в читальній залі бібліотеки – філії № 3 пройшов вечір шляхетної поезії «Моя колиско, мова українська».
На вечір були запрошені користувачі бібліотеки -  поціновувачі поетичного слова та учні ПТУ № 6. Запрошеною гостею була відома у нашому місті і за його межами поетеса, автор і виконавець власних пісень, член Національної спілки журналістів України, член спілки літераторів «Славутич» Валентина Олексіївна Філоненко.
Поезія цієї незвичайної жінки є скарбом для нації, тому що відроджує її духовність і культуру, віру в любов, бо до тих пір поки світять зірки, актуальним буде українське слово, яке так натхненно звучить у творчості поетеси. Валентина Філоненко уособлює сучасний тип людини, що активно втручається у суспільне життя, має визначену громадянську позицію і визначає для себе певні пріоритети, їй болить те,що зараз відбувається у її рідній Україні.



Присутні на вечорі мали змогу почути живе слово поетеси, невимушено поспілкуватися з нею. Поезії, які читала Валентина Філоненко зробили духовно багатшими кожного, хто їх чув, тому що вони спонукають до роздумів і нікого не залишають байдужим.

Немає коментарів:

Дописати коментар