Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 9 листопада 2015 р.

«Я не зраджу тебе, Україно!»
      У листопаді 2013 – лютому 2014 року в Україні відбулася безпрецендентна подія – Революція Гідності: народ повстав проти свавілля влади. Мирний протест перетворився на революційний рух, який привів до корінних змін, в першу чергу змін у свідомості українців.
Революція – це не лише Майдан, це те, що в наших головах і серцях.
До Дня Революції гідності  у відділі абонементу ЦМБ ім. М.Горького представлено у вікні виставку-інсталяцію «Я не зраджу тебе, Україно!». Виставка оформлена з елементами військового однострою. Є художні та історичні книги, присвячені подіям на Майдані та в зоні АТО, багато журналів, замітка про військових з нашого міста.
Також з 5 листопада по 19 листопада відділ абонементу проводить акцію  «Допоможи учаснику АТО».
Бібліотекарі закликають допомогти нашим військовим, які все ще знаходяться на Сході. Ми не маємо права забувати про них, не зважаючи на те, що суспільство вже втомилося від війни. Тож звернулися до своїх користувачів і всіх жителів міста з проханням про допомогу. Не зважаючи на економічну скруту, Кременчук – місто небайдужих людей.

Після закінчення акції все зібране буде передано в редакцію газети «Телеграф», а звідти до наших військових - кременчужан в зоні АТО.



Немає коментарів:

Дописати коментар