Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 9 червня 2015 р.

І смачно, і весело 

Сонячної суботи 25 травня колектив бібліотеки-філії №5 ЦБС для дорослих радо зустрічали багатодітні родини мікрорайону Лашки на святі родини.
Ведуча свята – завідуюча бібліотекою  Галина Зенкіна запропонувала тему бесіди: наскільки нам важлива сім’я та тісні родинні зв’язки.
Бібліотекарі приготували конкурсну програму для дітей та їх батьків: командні естафети, пантоміму, конкурс «Збери прислів’я»,  «Урок ввічливості», участь у сценках з української класики Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я».
Але з найбільшим ентузіазмом гості родинного свята  приймали участь у дегустації національної української страви – вареників. Кожна сім’я хотіла вразити своїм «фірмовим» рецептом приготування традиційного смаколика, який принесли з собою. З вишнями, з картоплею, капустою, сиром – яких тільки вареників не було!
Свято супроводжували записи пісень української естради, звертали на себе увагу колоритно вдягнені ведучі та учасники. Від присутніх на святі дітей надійшла пропозиція-звернення до всіх дітей мікрорайону Лашки намалювати малюнки патріотичної тематики та передати їх бійцям у зону АТО.
Бібліотекарі та жителі Лашківвдячні приватному підприємцю Олександру Левченку за підтримку у проведенні свята.





Немає коментарів:

Дописати коментар