Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 15 червня 2015 р.

Читати – це модно, читати – це стильно, читати – це престижно
          8 червня на мікрорайоні №10 (Велика Кохнівка) працівники бібліотеки-філії №7 організували книжковий розвал «Читати – це модно, читати – це стильно, читати – це престижно». На виставці була представлена література на різні смаки для всіх мешканців.    
Місце та час проведення акції вибирали ретельно – на перехресті до школи та центральної районної лікарні, яка обслуговує мешканців не тільки певної частини Кременчука, а й населення Кременчуцького району. Ранкова прохолода сприяла тому, щоб і відвідувачі лікарні, і школярі ЗОШ №24, які саме поверталися з екзамену, змогли приділити достатньо уваги незвичайній виставці.



На книжковому розвалі була представлена рекламна продукція бібліотеки, звернення до небайдужих з проханням підтримати ініціативу бібліотекарів та література на різні смаки. Бібліотекарі хотіли нагадати, що книга може стати добрим другом і порадником, тож було б добре, якби кожен знайшов собі книгу до душі і міг звертатись до неї – коли за порадою, коли – за розвагою, або ж використовувати її як робочий інструмент. Тому бібліотекарі вирішили подарувати мешканцям мікрорайону книги, які міг взяти кожен бажаючий безкоштовно. Всіх запрошували до бібліотеки-філії №7, де на них чекає затишна читальна зала,  комп’ютер з безкоштовним Інтернетом і  великий вибір різноманітної літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар