Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 15 червня 2015 р.

Танцюючий Кременчук
11 червня  відділ мистецтв ЦМБ ім. М. Горького спільно з шоу-балетом «Натхнення» провів фотосушку «Танцюючий Кременчук».
Мистецьку акцію у Кременчуці підтримало 15 фотографів та 30 танцюристів. Творчі та креативні, вони створили святкову атмосферу у нашому місті 1 червня, а згодом вирішили запросити усіх мешканців міста подивитися, що з цього вийшло.
В тіні каштанів біля бібліотеки розмістилась фотовиставка зі світлинами, які були створені місцевими фотографами у ході проекту 1 червня. На фото – мешканці Кременчука, для яких танець –  це життя. Саме таке враження складається після перегляду цих світлин.
Після презентації фотовиставка не покидає бібліотеки – експозиція переміститься в літературно-музичну вітальню, де протягом 2-х тижнів кожен бажаючий зможе її оглянути.
Завдання цього заходу – залучити якомога більше користувачів до бібліотеки, продемонструвати її інформаційно-ресурсний та інтелектуальний потенціал, показати, що бібліотека – цікавий та креативний заклад. Тож читайте і танцюйте разом з нами!




        


Немає коментарів:

Дописати коментар