Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 23 липня 2014 р.



ЗА
ЦІКАВОЮ КНИЖКОЮ -
У ВІДДІЛ АБОНЕМЕНТУ!
Інгрід Нолль називають німецькою Агатою Крісті, її книгами зачитуються у всьому світі, критики мають за честь написати про її черговий роман.
В чому секрет успіху? Все просто і складно водночас. Тонкий гумор, закручений сюжет та абсолютна оригінальність.
Новий роман Інгрід Нолль носить назву «Натюрморт на ночном столике». Головна героїня роману Аннароза – домогосподарка. Кожен її день схожий на вчора, і немає сумніву, що наступний буде такий самий. Вона мріє про подію, яка перевернула б її нудне життя. І чудо сталося – її життя дійсно кардинально змінилося. Ось тільки зовсім не так, як вона мріяла.  Адже зрада чоловіка у її плани не входила. Та Аннароза не з тих, хто покірно зносить удари долі. Жінки взагалі підступні, а зраджені дружини особливо. З ними краще не зв’язуватися, і чоловік Аннирози у цьому пересвідчився.
Дебютний роман американської письменниці Ліндсі Фей «Прах и тень» викликав великий інтерес, як у критиків, так і у простих читачів. Ось який відгук від фонду «Спадщина Конан Дойля»: 
«Зображення автором Шерлока Холмса, доктора Уотсона та того світу, в якому вони жили, - чудове… Це яскрава, жива історія, в якій зустрічаються жахливий убивця та великий детектив, їх боротьба змальована краще, чим будь-коли до цього».
Головними героями роману є Шерлок Холмс та Джек Різник. Справжнім іспитом для дедуктивного методу Шерлока Холмса стала серія загадкових та моторошних вбивств, які відбувалися в Лондоні у 1888 році. Їх здійснив найзнаменитіший маніяк всіх часів та народів, якого усі запам’ятали, як Джека Різника. Цей невловимий убивця непередбачуваний. Маніяк вирішив кинути виклик самому Шерлоку Холмсу, затіяв з ним смертельну гру. Він завжди на крок попереду. Врахувати та спіймати його стало для Холмса справою честі. Адже ціна кожної його помилки – ще одне людське життя…
Нова трилогія визнаного в багатьох країнах автора Діни Рубіної носить назву «Русская канарейка». Це так звана сімейна сага.
Перша книга «Желтухин» знайомить нас з музичною одеською сім’єю та з мовчазною сім’єю з Алма-Ати.
«Голос» - друга книга - розповідає про останнього з одеської сімї, Леона Етінгера. Він має дивовижний голос і, з часом, стає зіркою оперної сцени. Та разом з тим він також є співробітником однієї з серйозних спецслужб.
Остання книга трилогії «Блудный сын» вийде восени 2014 року.
У романі Тетяни Устинової «Сто лет пути» переплелися дві епохи – наш час та початок двадцятого століття.
Коли убивають директора музею, а поряд з трупом знаходять старовинну чашку та декілька листів початку двадцятого століття, доктор історичних наук Дмитро Шаховський опиняється втягнутим у розслідування. Щоб зрозуміти, що сталося на місці злочину Шаховському потрібно відновити події столітньої давності. Адже без минулого немає майбутнього…









У новому романі Лариси Райт «Когда  осыпается яблонев цвет»  головна героїня Марта ненавиділа любов. І було за що: від цього почуття одні біди, а користі ніякої. Колись давно Марта зробила помилку, і зараз хоче бути сильною.
Також у нашій бібліотеці є нові книги, котрі ми порекомендували б взяти з собою на відпочинок:  




Полянская А. Найти свой  остров.






Байкалов А. Все дело в отваге











Донцова Д. Матрешка в перьях.










Тронина Т. Гнездо ласточки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар