Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 18 липня 2014 р.


Моя Україно, калиновий край,
 на крилах пісень ти до неба злітай


Цьогоріч  українці  відзначають 24-ту річницю від дня прийняття Декларації про державний суверенітет. Історичне значення Декларації перед усім, у тому, що в ній сформульовано основний принцип державотворчих процесів.
З цієї нагоди 17 липня 2014 р. в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих відбувся історичний урок «Моя Україно, калиновий край, на крилах пісень ти, до неба злітай»

На заході були присутні мешканці мікрорайонів №8 та №9.
З метою висвітлення матеріалів цієї доленосної події бібліотекарем Стегар Л.В була презентована виставка «Шляхи української державності».
Користувачі бібліотеки мали змогу ознайомитись з текстом Декларації, матеріалами з історії прийняття цього документа, книгами з історії сучасної України, з проектом змін до Конституції щодо децентралізації влади на місцях. 
З проектом змін знайомила член координаційної ради молодих юристів Алексахіна С.Є.
Також на зібрання громадськості був запрошений юрист міського управління юстиції Мокра О.В., яка надала безкоштовні консультації з питань, які турбували населення.
Україна заплатила і платить дуже високу ціну за право бути незалежною державою. Українські громадяни демонструють готовність відстоювати свою незалежність.
Яку врешті державу збудуємо? Яка їй судилася доля? На ці запитання дасть відповідь невблаганний і вимогливий час. Але вже сьогодні можна сказати, що український народ безповоротно обрав демократичний шлях до спільноти європейських держав.

Немає коментарів:

Дописати коментар