Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

ЗАГРАВА НАД ПРИПЯТТЮ

        Чорнобиль... Зараз це слово знає увесь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг, безсилля, це память, це наш нестерпний біль. Цей біль відгукнувся в серці мільйонів людей.       Наша країна вперше відчула на собі таку грізну силу , як атомна енергія, що вийшла з-під контролю. Минуло 28 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він буде завжди об'єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією. Уже давно віддзвеніли чорнобильські звони, але ми завжди пам'ятатимемо тих, хто пішов у вогонь!
        З нагоди відзначення 28 річниці Чорнобильської трагедії до уваги користувачів бібліотеки-філії №3 була запропонована книжкова виставка - набат "Заграва над Припяттю".
       

Метою виставки стало виховання екологічної культури, згадати історію аварії, сприймати чужу біду, як свою власну, виховувати почуття поваги й гідності до трагічних сторінок історії України.

Немає коментарів:

Дописати коментар