Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 11 березня 2013 р.

ВЕСНА, ПОЕЗІЯ І МУЗИКА


5 березня 2013 року напередодні чудового свята жіночності та краси - 8 Березня в Кременчуцькому професійному ліцеї ім. А.С.Макаренка відбулася організована відділом Абонементу ЦМБ ім. М.Горького презентація книги Людмили Кірєєвої «Краплинка», що вийшла в Кременчуці 2011 року в видавництві «Про – Графіка».
На початку зустрічі відповідальна за захід бібліотекар І категорії Ходова Н.В. розповіла про історію святкування Міжнародного жіночого дня, про роль жінки в суспільстві і про героїню свята - турботливу маму, бабусю, дружину, жінку - поетесу, чий голос всюди, де звучить поетичне слово: а це і спілка літераторів міста «Славутич», і поетичне об'єднання "Цвіт калини", і літературно - музичний салон «Журавушка».

Поезії Л.Кірєєвої: зворушливі і дотепні, філософські і пустотливі, і звичайно ж, про кохання були тепло зустрінуті слухачами.

Людмила Григорівна з поетичної династії (батько - Силенко Г.В.), тож підтримати її прийшов син Юрій, чиї вірші, переважно  сатиричні, визвали бурю емоцій в аудиторії.

Зустріч завершилась музичним подарунком від Єгора Васеніна з муз. школи № 1 ім. П.Чайковського, який порадував присутніх грою на віолончелі.



Весна, поезія, музика - нехай завжди дарують Вам надію і гарний настрій!

Зав. сектором української книги та народознавства Абонементу Шпак Т.М.



Немає коментарів:

Дописати коментар