Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

"Розкажу тобі думку таємну..."


13 лютого в приміщенні бібліотеки ЗОШ N16 пройшло літературно - поетичне свято для старшокласників "Розкажу тобі думку таємну...", присвячене Дню всіх закоханих, організоване відділом Абонементу ЦМБ ім. М.Горького.
          Бібліотекар І категорії Ходова Н.В. привітала всіх присутніх з цим чудовим святом, особливо тих, хто вже пізнав почуття кохання, і чий стан душі не байдужий до поезії. Також розповіла про традиції святкування Дня святого Валентина у нас та інших європейських країнах.
         Зав. сектором української книги та народознавства Шпак Т.М., посилаючись на представлені на виставці книги, повідала слухачам, що саме інтимна лірика дозволяє відстежити, як протягом століть змінювалась в літературі ставлення до стосунків між чоловіком та жінкою, або який ідеал кохання культивувала епоха.


         Далі слово було надано однодумцям з Арт-групи "Творчий Кременчук" Олександру Ємцю, Олесі Міфтаховій, Миколі Литвиненку та Павлу Жидкову. Це вже п'ятий літературний сезон Арт-групи.
       Молоді поети розповіли про міжнародний конкурс відеопоезіі "Циклоп", що відбувся у нас в Кременчуці 2 лютого. Запросили до свого кола всіх, хто мріє творити поезію, музику, живопис. А головне, прочитали свої поезії, які були схвально зустрінуті присутніми. Старшокласники відзначили, що їх "...вразило, що в місті є такі творчі молоді люди, наші однолітки...".
        Колектив школи висловив найщиріші вітання юним талантам та надію на нові зустрічі.


                       Зав. сектором української книги та народознавства Абонементу Шпак Т.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар