Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 4 лютого 2013 р.

З ВЕСЕЛИМ НАСТРОЄМ - НАЗУСТРІЧ ЮВІЛЕЮ!

29 січня в літературно-музичній вітальні відділу мистецтв ЦМБ ім. М.Горького на  бібліотекарів ЦМБ і читачів чекало справжнє свято. Для них прозвучала літературно-музична композиція «Віват тобі, бібліотеко!», яку підготував і провів у літературно-музичній вітальні відділу мистецтв ЦМБ самодіяльний колектив «Грай, гармонь» територіального центру соціального обслуговування Автозаводського району під керівництвом Л.К. Сергєєвої.

Запальні українські пісні звучали у виконанні учасників ансамблю, солістів і чоловічої групи самодіяльного колективу.

Найбільше вразило те, що співочі пенсіонери привітали працівників ЦМБ ім. М.Горького піснями про бібліотеку і «бібліотечними частушками». 

                        

Розвеселили всіх присутніх і гуморески, які читали їх автори – теж учасники «Грай, гармоні».

Приємною несподіванкою став подарунок від викладацького колективу КНУ ім. М.Остроградського, який вручила О.М.Тур – кандидат філологічних наук, доцент. Творчий доробок викладачів – їхні монографії, навчальні посібники та збірки наукових праць – стануть тепер частиною бібліотечного фонду і знайдуть своїх вдячних читачів.


Колектив ЦМБ ім. М.Горького висловлює подяку О.О. Коваленко – завідуючій бібліотекою-філією №2 за  організацію музичного привітання та самодіяльному колективу «Грай, гармонь» за прекрасний концерт і святковий настрій, який вони створили в бібліотеці. Будемо раді бачити Вас знову – і з піснями, і в якості наших читачів!
Головний бібліотекар ЦМБ ім М.Горького        В.Старкова

Немає коментарів:

Дописати коментар