Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 4 лютого 2013 р.

КНИГИ В ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ







23 січня в ЦМБ ім. М.Горького відбулася подія, яка особливо порадувала бібліотекарів напередодні ювілейної дати. Група небайдужих людей у складі керівників кременчуцьких підприємств, депутатів міської ради, представників медійного простору зробила щедрий дарунок бібліотеці – книги.
Меценатами бібліотеки стали М.І.Данилейко – депутат Полтавської обласної  ради, голова наглядової ради-президент ПАТ «Кредмаш», О.О.Мельник – директор ПП «Приватна телекомпанія «Візит», депутати Кременчуцької міської ради В.М.Бугайчук (ТОВ «АВМ-АМПЕР») та В.І.Шайнога (ПП «Папір-сервіс»).
 Кожен з дарувальників відзначив велику роль бібліотеки і книги  у формуванні особистості, інтелектуальному і моральному вихованні  молоді, підтримці незахищених верств населення, підкреслюючи вагомий внесок бібліотекарів у збереження духовних багатств нашого народу.
Директор ЦБС для дорослих С.О.Нужна щиро подякувала за такий приємний і необхідний подарунок, який стане в нагоді всім користувачам бібліотеки. А книги, отримані від, будуть позначені особливим штампом, який вказуватиме, хто і коли подарував книгу бібліотеці.
Велика шана і подяка всім спонсорам і меценатам!

Головний бібліотекар ЦМБ ім М.Горького                   В.Старкова

Немає коментарів:

Дописати коментар