Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 4 лютого 2013 р.

120 років з читачами і для читачів



31 січня в МПК відбулась подія, на яку так чекав колектив бібліотекарів та читачі – свято з нагоди 120-річчя ЦМБ ім. М.Горького «120 років з читачами і для читачів».



Розпочалося воно переглядом літератури в фойє палацу – там були представлені перлини з фонду бібліотеки та альбоми зі світлинами, які ілюструють історію ЦМБ ім М.Горького. Кожен відділ ЦМБ відібрав найцінніші та найвизначніші екземпляри: стародруки і сучасна література, художні та енциклопедичні видання, репродукції картин старовинних майстрів пензля, на яких зображені персонажі з  книгою.

Після того, як бажаючі змогли переглянути цю невеличку частину бібліотечних скарбів, всіх було запрошено до зали, де вечір продовжився вітаннями і здравицями на честь бібліотеки.
               

Високу роль бібліотек та бібліотекарів у формуванні особистості, культурному розвитку суспільства та сприянні безперервному процесу освіти громадян зазначили всі виступаючі.
Особливо приємна і хвилююча частина заходу – це нагородження працівників ЦМБ ім. М.Горького грамотами. Вони були відзначені грамотами від голови м. Кременчука О.М.Бабаєва, управління культури Полтавської обласної держадміністрації та управління культури і туризму Кременчуцької міської ради.   


Привітання бібліотеки з днем народження супроводжувались і врученням подарунків. Серед них і картини, і гобелен з портретом Т.Шевченка від ПОУНБ ім. І.Котляревського, і бібліотечний сайт у подарунок від ПП «Родік», і телевізор від спонсорів з КВБЗ, і, звичайно ж, книги.















Після урочистої частини на всіх гостей заходу чекав прекрасний концерт, який був підготований силами колективів МПК та ПК ім. І.Котлова.


 ГОЛОВНИЙ БІБЛІОТЕКАР ЦМБ ІМ М.ГОРЬКОГО    В.СТАРКОВА 

Немає коментарів:

Дописати коментар