Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 21 березня 2023 р.

Те, що робить нас щасливими…

    20 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день щастя. Це свято запровадили, щоб  нагадати людству - варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає нам не надто приємні сюрпризи.
    Дату свята визначили не випадково, на 20 березня припадає день весняного рівнодення, коли ніч практично зрівнюється зі світлою частиною доби. Автори ідеї хотіли показати: на щастя абсолютно всі мають рівні права, як і на те, аби щодня зустрічати сонце. 
    Щастя, воно у кожного своє - кохання, сім'я, наявність мети, успіх у кар'єрі, подорожі,чи просто випита філіжанка  кави в улюбленій кав’ярні, чи випадково знайдена книга, яку шукав декілька років. Перелік можна продовжувати і продовжувати. А взагалі то, щастя воно у нас у нас в голові та серці.
    Всі ці прояви щастя бібліотекарі абонемента філії №2 КЗК КМПБ, що за адресою вул. Соборна, 11, намагалися відобразити через книги представлені на виставці «Те, що робить нас щасливими». Виставка вийшла яскравою, теплою, душевною, адже допомагала в її створені Міланія Руденко, яка переїхала зі своїми рідними з м.Харкова. Міланія виявила бажання волонтерити у філії №2. Тож, сподіваємося на подальшу співпрацю.
    P.S.: стосовно щастя…. для нас, українців, найбільше щастя – то є наша ПЕРЕМОГА!

Немає коментарів:

Дописати коментар