Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 26 серпня 2022 р.

Вулична книжкова виставка «Будь незалежним! Будь вільним!»

       25 серпня філія №1 КЗК КМПБ організувала вуличну книжкову виставку «Будь незалежним! Будь вільним!», присвячену Дню Незалежності України.

       Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією. Долаючи надзвичайно багато перешкод на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора.

              На виставці були представлені сучасні видання з історії нашої держави, книги про символи національної та державної величі, традиції та звичаї свого народу.

             Малеча та дорослі взяли участь у святкових розвагах та вікторинах, під час яких перевірили свої знання з історії України.

                Діти шкільного віку долучилися до патріотичного квізу «Разом з народом своїм, разом з Україною!», а найменші бавилися мильними бульбашками.   

          Яскравістю до себе привернули увагу перехожих виставки декоративно-прикладного мистецтва «Хай стелиться вам доля рушниками», де були представлені  вишиті хрестиком рушники, та виставка українських хусток «Квіткове диво на плечах». Хустки зібрані з особистих колекцій користувачів філії, які вони зберігають в своїх родинах та передають з покоління в покоління.

         Дартс та веселі розмальовки на патріотичну тематику завершили святковий захід.

     Створена зі смаком фотозона подарувала учасникам виставки гарні світлини на згадку.

       Цікаво, корисно та пізнавально провели своє дозвілля  разом з бібліотекою мешканці Молодіжного.



Немає коментарів:

Дописати коментар