Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 25 серпня 2022 р.

       Нещодавно філія №2 КЗК КМПБ отримала в дарунок 4 томи унікального видання:

«Український щоденник: Визвольна війна України  ХХІ ст.: Історична інформаційна хроніка захисту і Перемоги над російськими рашистами».

      Це історіографічне видання – своєрідна фіксація злочинів російських рашистів на замовлення Офісу Президента України для Міжнародного суду в Гаазі укладають спілчани Кременчуцького осередку Національної спілки журналістів України: Володимир Шевченко - журналіст, письменник, науковець, історик та Олександр Саян - журналіст, науковець, краєзнавець.

      З друку вже вийшло 5 томів, які висвітлюють події в Україні і світі з 23 лютого по 3 травня 2022 року включно. Готуються до друку шостий і сьомий томи.

     Видання виходить у світ в серії «Історія землі Полтавської», яка була заснована істориком і письменником Володимиром Шевченком.

      Увазі читачів пропонуються виступи і роздуми державних діячів, інформація від різного роду державних інституцій України і урядників, командувачів усіх родів військ, народних депутатів, депутатів обласних і міських рад, журналістів і кореспондентів українських і міських ЗМІ, роздуми видатних особистостей, розповіді і думки волонтерів і тих, хто їм допомагає тощо.

     Цей фактичний, історичний  матеріал буде цікавим   науковцям, історикам-аспірантам, викладачам, учням , студентам,   широкому загалу читачів.

     Ці  унікальні книги, які вже стали історією України,  потрібні не лише для сьогоднішніх і майбутніх поколінь українців, а й для міжнародної спільноти.

      Видання вже стало ще одним друкованим доказом злочинів РФ проти України у Міжнародному суді в Гаазі.

       Єдиний примірник цієї книги в місті  доступний для користувачів в друкованому та електронному форматі знаходиться у читальній залі філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки за адресою: вул.Соборна, буд. 9/16.

     Відеоогляд видання за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=yK4znmtvpC0&t=10s

Немає коментарів:

Дописати коментар