Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 22 серпня 2022 р.

Книжкова виставка до Дня Незалежності України «Ми українці: честь і слава незламним!»

      Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга.

      Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок перед попередниками, які були корінням, джерелом української державності, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини, вивірені часом і випробуваннями кращі риси народної душі та національного характеру.

       З нагоди  31-ї річниці Дня Незалежності України філія № 5 КЗК КМПБ  презентує книжкову виставку «Ми українці: честь і слава незламним!»

       Тематика експонованих на виставці видань доволі різнобічна: історична, науково-пізнавальна, довідкова – про нашу країну, її багатовікову історію, своєрідну культуру та мову, походження українців, народні традиції, тернистий шлях державотворення, нинішнє героїчне протистояння російській агресії.

       Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з цікавою та змістовною книжковою виставкою та вітаємо із найголовнішим святом нашої країни!

       Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Хай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та перемоги в боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар