Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 21 січня 2016 р.

Задзвонили срібні дзвони в Україні

     Двадцяте століття залишило нам у спадок багато подій минулого, які віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.
  До таких подій належить День Соборності України – свято, що відзначається щороку.
   День Соборності – це день, що символізує возз'єднання України, це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Цей факт мав місце 22 січня 1919 року.
   До цього дня у відділі абонементу ЦМБ ім. М. Горького бібліотекар І категорії Манжеліївська Н.А. підготувала виставку - вітрину  «Задзвонили срібні дзвони в Україні».
   










Книжкова виставка розташована на підвіконні, тому не тільки користувачі бібліотеки, а й перехожі можуть звернути на неї увагу.
Книга, яка привертає погляди, – «Моя країна – Україна» авторів Сокол А.В. та Конечна О.М. Ця книга немов запрошує користувачів у подорож по рідній країні, в доступній формі знайомить з історією України, її символікою, природними багатствами та культурою.
     Усіх, хто цікавиться історією рідної країни, запрошуємо до нашої бібліотеки, де ви знайдете багато цікавого. Зокрема діє виставка-портрет «За правду й волю» із серії «Історичні постаті України», що присвячена 420-річчю від дня народження Богдана Хмельницького, з якої Ви можете дізнатися про Гетьмана України – лідера визвольної боротьби нашого народу від польського поневолення.
     Чекаємо на Вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар