Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 12 січня 2016 р.

Запах ялинки, аромат чаю
 і розкіш спілкування

       – все це було на заході для жіноцтва в бібліотеці-філії №6. Найактивніші користувачки зібралися в читальній залі , щоб привітати колектив бібліотеки з Різдвяно-новорічними святами та цікаво і змістовно провести святкові дні.
Бібліотекарі чекали на гостей і добре підготувалися до зустрічі з ними. Однією з тем спілкування була розповідь-знайомство з визначними датами в житті України та письменниками-ювілярами 2016 року.
Від завідуючої філією Сорокіної Тетяни присутні дізналися про 75-річний ювілей Ганни Чубач, який відзначався 6 січня. Жінки познайомилися з її збірками поезій “Радість висоти” та “Хустка тернова”, послухали і самі почитали глибокі за змістом, мелодійні за звучанням вірші, що возвеличують злети людського духу серед буденності прагматичного життя. Талановито і тривожно змальовує поетеса наш час і кожним рядком засвідчує громадянську причетність до життя України, що було близьким всім присутнім жінкам.
Потім провідні бібліотекарі Малько О.С. та Резниченко О.Я. познайомили гостей з іншими датами, що будуть відзначатися в 2016 році, зробили змістовний огляд книжкових новинок, що поступили в бібліотеку в 2015 році.
Бібліотекар Галайда В.В. запросила жінок об’єднуватися в групи за захопленнями та відвідати школи рукодільниць і квітникарів, які розпочнуть свою роботу  в цьому році.
А потім, пригощаючись чаєм із солодощами, “розбирали” домашні завдання, які були такими:
-                     привітати присутніх з Новим роком і Різдвом Христовим;
-                     продемонструвати подарунки “під ялинку”, зроблені своїми руками і поділитися секретами їх виконання;
-                     прочитати улюблені поезії.

Тож слухали і коментували вірші Олександра Олеся, Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Володимира Висоцького, Омара Хайяма і домовилися продовжувати подібні зустрічі ще і ще в році, що настав.


Немає коментарів:

Дописати коментар