Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 8 січня 2016 р.

Ой, щедрик - щедрик, вже приходить Новий рік!

Взимку настає найулюбленіша пора для малечі і дорослих – Новий рік та Різдво. В ЦБС для дорослих відзначення циклу зимових свят розпочали ще в грудні, і в перший місяць 2016 року веселощі бібліотеках не втихають!
Ось і в філії №6 5 січня пройшло родинне свято «Ой, щедрик - щедрик, вже приходить Новий рік!».
Дитячим щебетом і світлою радістю дорослих наповнилась читальна зала.
«Христос народився, і стало Різдво,
  Христос народився – славімо його!», – саме такими словами української щедрівки в обробці М.Леонтовича, нині популярної у всьому світі, почався захід.
Хлопчики й дівчатка дізнались в цей день чимало нового про народження у Віфліємі Іісуса Христа та традиції українського народу прославляти цю подію в колядках, щедрівках, піснях та віршах.
Активно приймали участь у цьому заході користувачі бібліотеки Діма Залюбовський, Софійка Шах, Олег Коралик, Юля Коряка, Данило Дяченко, Маша Шульга.
А щоб свято вдалося, батьки допомогли бібліотекарям з організацією свята: надали мультимедійну техніку, дитяче піаніно та зробили вертеп, принесли солодощі, дитячі книжки та іграшки для призів та подарунків.
Діти переглянули мультфільм-оповідання «Апельсин хлопчика-сироти», дружно виконали пісню «У Віфліємі-місті народивсь Христос», а потім кожен прочитав улюблену щедрівку чи вірш про визначну подію з життя християн.
Також присутні на святі ознайомилися з книгами, які представлені на виставці «Український рік в святах, обрядах і звичаях». Розходилися по домівках у піднесеному настрої, з бажанням і надалі зустрічатися і спілкуватись у бібліотеці.









Немає коментарів:

Дописати коментар