Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 19 березня 2015 р.

ДУША І ГОЛОС УКРАЇНИ
Українська поетеса Ліна Костенко 19 березня святкуватиме свій 85-ий день народження. Тож у Кременчуці шанувальники творчості 18 березня влаштували літературно-музичний подіум на її честь під назвою «Це голос наш. Це пісня. Це душа».


Бібліотекарі абонементу ЦБС для дорослих ім. М.Горького разом з викладачами та вихованцями дитячої музичної школи №1 і учнями Кременчуцького професійного ліцею ім. Макаренка зібралися разом, щоб поспівати і поговорити про двох знаменитих ювілярок – Ліну Костенко і легендарну Марусю Чурай, 390-річчя  з дня народження якої ми теж відзначаємо цього року. 
Зі сцени малої зали Міського палацу культури лунали вірші, народні пісні, факти з життя великої поетеси Ліни Костенко і легенди української пісні Марусі Чурай.



Родзинкою заходу був показ Театру мод – оригінальний одяг в національному стилі, створений майбутніми кравцями – учнями професійного ліцею. Його  демонстрували юні моделі під спів веснянок, які виконували чарівні дівчата – теж учениці професійного ліцею ім. Макаренка.






Як завжди, на висоті була музична школи №1 ім. П.І.Чайковського. Із віртуозним виконанням інструментальних та вокальних творів блискуче впоралися як викладачі, так і вихованці школи. Особливо тепло глядачі приймали найменших артистів – хорову групу молодшого віку.

         Завершився  захід на високій патріотичній ноті.

Немає коментарів:

Дописати коментар